Abloy valtuutettu
iLoq Abloy valtuutettu

iLOQ lukitusjärjestelmät

Edistynyttä turvallisuutta

Patentoitu ja palkittu iLOQ-lukitusjärjestelmä tarjoaa edistynyttä turvallisuutta ja helppokäyttöistä pääsyoikeuksien hallintaa sarjalukkoympäristöihin. Järjestelmä on suunniteltu erityisesti korkeaa turvatasoa ja joustavaa pääsyoikeuksien hallintaa vaativiin tarkoituksiin. Se kattaa oviin asennettavat lukot, riippulukot ja kalustolukot.

Asiakkaiden käyttöön asennettujen iLOQ S10 -lukitusjärjestelmien määrä kasvaa nopeasti. Järjestelmiä on asennettu muun muassa liiketiloihin, toimistorakennuksiin, asuntoyhtiöihin ja vuokrataloihin, virastoihin, pankkeihin, sairaaloihin, kouluihin, yliopistoihin ja julkisen liikenteen käyttöön.

iLOQ S10 voitti vuonna 2008 turvallisuusalan IFSEC-palkinnon sarjassa Physical Security Product of the Year, arvostetun Detektor-lehden kansainvälisen palkinnon sarjassa Access Control Product sekä tasavallan presidentin myöntämän InnoSuomi-palkinnon.

iLOQ S10 Online

Digitaalinen iLOQ S10 Online laajentaa palkitun suomalaisen iLOQ S10 -lukitusjärjestelmän täysin etähallittavaksi kulunohjausjärjestelmäksi. Laajennuksen ansiosta voit lisätä nyt samaan järjestelmään etähallittavia lukkosylinterejä, RFID- ja PIN-koodilukijoita sekä aikaohjattuja sähköistettyjä ovia. Koko lukituksen hallinnointi onnistuu yhdellä ja samalla iLOQ S10 – ohjelmistolla helposti ja kustannustehokkaasti.

iLOQ S10 Online helpottaa kulkemista paljon käytetyistä ovista, koska niistä voidaan kulkea avainta näyttämällä etälukijassa tai haluttuina kellonaikoina PIN-koodilla. Sähköistä lukkorunkoa voidaan ovikohtaisesti ohjata auki esimerkiksi päiväsaikaan. Kulkutapahtumat jäävät talteen koska digitaalinen jälki jää aina oven avaamisesta, lukkopesää tai lukijaa käytettäessä. Tätä tietoa voidaan tarkastella jälkikäteen helposti ja nopeasti, kun sille on tarvetta. Muutoksia on nopea ja helppo tehdä kun iLOQ S10 Online – kulunohjausjärjestelmä perustuu iLOQ S10 järjestelmään.

Avaimen katoaminen ei aiheuta ongelmia, koska se voidaan poistaa digitaalisesti käytöstä. Avaimen pääsyoikeudet on helposti muokattavissa kiinteistön käyttäjän tarpeiden mukaan ja tilojen käyttäjä tarvitsee vain yhden avaimen. Tilojen käyttötarpeiden muuttuessa lukkoja ja avaimia ei tarvitse uusia, sillä ne voidaan ohjelmoida uudelleen. Lukitusjärjestelmän ylläpito on helppoa, sillä järjestelmän ohjelmistosta nähdään reaaliaikainen tieto muun muassa kulkuoikeuksista, kulkukoodeista, avaimista, lukoista ja nyt myös lukijoista kiinteistön pohjakuviin sijoitettuna.

Lisätietoja: www.iloq.com

Pyydä tarjous tästä »